Dekens

Design je eigen paardendeken!
Van Meerwijk Ruitersport fabriceert unieke dekens met borduursels. In standaardmaten 95 cm, 105 cm, 125 cm, 135 cm, 145 cm, 155 cm en 165 cm. Wil je een andere maat? Voor bijvoorbeeld een hele kleine pony? Geen probleem.

Halsdeken van dubbelface dralon/katoen is een warme wollige stof die het paard warm houdt en snel zweet afneemt. Makkelijk te wassen!

Halsdeken van dubbelface dralon is een warme wollige stof die het paard warm houdt en snel zweet afneemt. Makkelijk te wassen!

Paradedeken van dubbelface dralon/katoen is een warme wollige stof die het paard warm houdt en snel zweet afneemt. Makkelijk te wassen!

Paradedeken van dubbelface dralon is een warme wollige stof die het paard warm houdt en snel zweet afneemt. Makkelijk te wassen!

Statiedekens en halsdekens
Statie- en halsdekens zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:
* Zware wol zowel enkel als dubbelface wol in diverse kleuren.
* Dralon in twintig kleuren
* 47 kleuren biesband

* M/V sluiting (inhaakgespen)
* Luxe koperen sluiting

Extra optie’s
* Vaste kruissingels
* Afneembare kruissingels
* Bilriemen
* Koord(en)
* Ornamenten

Katoenen deken. Gemaakt van sterk katoen met kruissingels. Ongevoerd en gevoerd. Bilriemen mogelijk.

Katoenen deken. Gemaakt van sterk katoen met kruissingels. Ongevoerd en gevoerd. Bilriemen mogelijk.

Donkerblauwe deken van canvas met kruissingels. Enkel of dubbel gevoerd. Opties: teddybont en bilriemen.

Donkerblauwe deken van canvas met kruissingels. Enkel of dubbel gevoerd. Opties: teddybont en bilriemen.

Canvas deken
Deze oersterke staldeken gemaakt van de beste kwaliteit canvas wordt standaard geleverd in de kleur marineblauw met een extra sterke donkerblauw met zandkleurige bies, voorzien van twee sterke degelijke gespen aan de borstsluiting en van ijzersterke kruissingels. Leverbaar in een speciaal model voor barokke paarden. De dekens kunnen ook met bilriemen worden uitgevoerd. Naast de gewone binnenvoering van katoen, bieden wij de mogelijkheid de deken te voeren met vestan of wol.

Katoenen deken
Deze katoenen deken is zeer geschikt als voor- en najaarsdeken, gemaakt van zware katoen. Standaard wordt deze deken uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. Deze deken is voorzien van twee zware gespen aan de borst en van ijzersterke kruissingels. Ook is hij gevoerd of ongevoerd verkrijgbaar. Leverbaar in een speciaal model voor barokke paarden.