Nieuws

December 2016:

De opmars van Larissa Hendriks en Tongerenhof Aramis lijkt niet te stoppen.

Zij hebben nu 4 L2 proeven gereden met als resultaat 11 winstpunten!!!!!!

Super combi!!

November 2016:

Kulberg’s Orion is gestart in het ZZ-L. Zeer tevreden met het resultaat!

Kulberg’s Timor is gestart in het Z1 tussen de paarden. Met als resultaat een 2e plaats en een dikke winstpunt. Trots op mijn 6jarige hengst.

Oktober 2016:

Tongerenhof Aramis heeft met goed gevolg zijn verrichtingen afgesloten in Belgie.

Juli 2016:

NATIONAAL KAMPIOEN!!!!!! ONZE EIGEN GEFOKTE TONGERENHOF AVENTURIJN IS OP DE CENTRALE MERRIEKEURING NATIONAAL KAMPIOEN GEWORDEN.!!!!!  ZO TROTS, EN PRECIES 20 JAAR NADAT HAAR GROOTMOEDER TONGERENHOF FLOWER OOK NATIONAAL KAMPIOEN WERD.!!! FOKKERSSUCCES VOOR ROLF!!!

Nieuwe merken:

Wij zijn verkooppunt geworden van plasta lique plastrons en
lotusromeo rijjassen!!

Weer open
De werkplaats en de winkel zijn weer geopend!

Wij gaan verhuizen!
Van Meerwijk Ruitersport en Stal Tongerenhof is vanaf oktober gevestigd op de Kempisweg 5 in Kelpen-Oler, gelegen in Limburg, onder Eindhoven. Dat betekent dat de werkplaats en de winkel tijdelijk gesloten zijn. De speciale laarzenservice en lessen draaien in de tussentijd gewoon door!
De nieuwe locatie heeft een prachtige binnenbak en daarnaast twee buitenbakken en volop mogelijkheden voor onze pony’s.

Kerstactie
De winnaar van de kerstactie is bekend. Kees op  Hoog heeft de geweldige uitrijdeken gewonnen. Gefeliciteerd!

Tongerenhof Osmium naar NK
Guusje van Heeswijk en Tongerenhof Osmium mogen naar het Nederlands Kampioenschap. Zij werden op de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel Reservekampioen in de L2.

Tongerenhof Lithos naar L2
Emma Vork heeft met Tongerenhof Lithos Twee keer een eerste plaats behaald in de L1 met 194 en 202 punten. Nu op naar de L2!

Hengstenkeuring 2012 
Tongerenhof Osmium heeft met Anne van Liempt de gebruikspresentatie gewonnen. Hij liet zich geweldig zien en samen hebben zij een hele mooie presentatie gegeven. Tongerenhof Peridoot stond er goed voor deze keer en wist dan ook op een goede derde plaats te eindigen.

Orion goedgekeurd in België 
Orion is M gestart tussen de paarden en heeft direct een winstpunt gehaald. Kulberg’s Orion is goedgekeurd bij het Belgisch New Forest Pony Stamboek.

Osmium geslaagd voor verrichtingsexamen
Orion heeft met goed gevolg zijn laatste fase van het verrichtingsonderzoek doorlopen. Op de keuring wist hij zijn rubriek te winnen. 

Orion derde 
Inge heeft Kulberg’s Orion in de L2 tussen de paarden gestart. Resultaat: 193 punten en een derde plaats.

Orion geslaagd met een 9
Kulberg’s Orion is geslaagd voor zijn dressuur- en springproef. Voor zijn dressuurproef kreeg hij het cijfer 9.

Osmium 
Tongerenhof Osmium is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Osmium (Tongerenhof Peridoot X Valentino) is geboren in 2008. Bruin, 1.44 meter.

Topas verbreekt records! 
Tongerenhof Topas is de eerste pony in Nederland die ZZ-Zwaar loopt.

Peridoot eerste premie 
De New Forest Hengst Tongerenhof Peridoot heeft een eerste premie ontvangen op zijn afstammelingen. Deze in 2002 geboren 1.48 meter grote hengst is een zoon van de Engelse tophengst Wayland Cranberry. Peridoot’s moeder is Tongerenhof Flower die zowel het Jeugdkampioenschap als het Algemeen Kampioenschap van Nederland op haar naam heeft staan. Daarnaast is deze stermerrie de moeder van diverse geplaatste hengsten en sterruinen.

Peridoot sterhengst
De eerste jonge hengsten van Tongerenhof Peridoot zijn voorgesteld op de jonge hengstenkeuring van het New Forest Stamboek in Ermelo. Met als resultaat een sterhengst en een tweede bezichtgingshengst en een hengst door naar februari 2009.