Dekens

Wist je dat Van Meerwijk Ruitersport prachtige op maat gemaakte wollen dekens levert voor prijsuitreikingen op het hoogste niveau, zoals die van het CHIO Rotterdam of het Nederlands New Forest Pony Stamboek? Nou hoef je niet per se een grand prix op je naam te zetten om in aanmerking te komen voor zo’n chique deken. Want ook particulieren kunnen bij Rolf van Meerwijk een deken op maat laten maken.

Design je eigen paardendeken!

Van Meerwijk Ruitersport fabriceert unieke dekens met borduursels. In standaardmaten 95 cm, 105 cm, 125 cm, 135 cm, 145 cm, 155 cm en 165 cm. Wil je een andere maat? Voor bijvoorbeeld een hele kleine pony? Geen probleem.

Statiedekens en halsdekens

Statie- en halsdekens zijn verkrijgbaar in de volgende materialen:
* Zware wol, zowel enkel als dubbelface wol in diverse kleuren
* Dralon in twintig kleuren
* 47 kleuren biesband
* M/V sluiting (inhaakgespen)
* Luxe koperen sluiting

Extra optie’s:
* Vaste kruissingels
* Afneembare kruissingels
* Bilriemen
* Koord(en)
* Ornamenten

Canvas dekens

Deze oersterke staldeken gemaakt van de beste kwaliteit canvas wordt standaard geleverd in de kleur marineblauw met een extra sterke donkerblauw met zandkleurige bies, voorzien van twee sterke degelijke gespen aan de borstsluiting en van ijzersterke kruissingels. Leverbaar in een speciaal model voor barokke paarden. De dekens kunnen ook met bilriemen worden uitgevoerd. Naast de gewone binnenvoering van katoen, bieden wij de mogelijkheid de deken te voeren met vestan of wol.

Katoenen dekens

Deze katoenen deken is zeer geschikt als voor- en najaarsdeken, gemaakt van zware katoen. Standaard wordt deze deken uitgevoerd in de kleur lichtgrijs. Deze deken is voorzien van twee zware gespen aan de borst en van ijzersterke kruissingels. Ook is hij gevoerd of ongevoerd verkrijgbaar. Leverbaar in een speciaal model voor barokke paarden.