Te koop

Wij hebben doorlopend verschillende pony’s te koop, voor informatie graag telefonisch contact opnemen met Rolf van Meerwijk: 06-51291370. 

Te koop: Kulberg’s Orion

Kulberg’s Orion (ruin, 1.48 m. geb. 2006) is een goedgekeurde zoon van Tongerenhof Peridoot en De Wijksweide Tiarella (Beechwood Lucky Star x Vernons Vineyard). Zij is een ster- en kroonmerrie. Op 3-jarige leeftijd werd Orion kringkampioen in de B. Vervolgens schopte hij het op het Brabants Kampioenschap tot een negende plaats. Als 5-jarige liep hij mee in de KNHS Divozacup, waar hij de voorselectie won en vervolgens derde werd van Nederland. Als 6-jarige won hij wederom de voorselectie en werd hij vierde van Nederland. Hij liep als 6-jarige zowel bij de pony’s als de paarden Z1. Kulberg’s Orion is een pony met een geweldige wedstrijdmentaliteit. Op de keuring kreeg hij niet voor niets een 9 voor zijn dressuurproef. Hij was goedgekeurd als dekhengst in België, maar inmiddels is hij gecastreerd.

Recente overwinningen

Kulberg’s Orion is in oktober 2016 op de Nationale hengstenkeuring in België gehuldigd als Prestatie Dekhengst. Hij is tot en met ZZ-Licht uitgebracht tussen de paarden. De jonge amazone Zoë Niessen start hem op dit moment in op Z2-niveau niveau.

Kulberg’s Orion