Orion Z2 geklasseerd met Zoë Niessen

Jeugdamazone Zoë Niessen heeft in de eerste week van oktober een succesvol debuut gehad in de klasse Z2 met Kulbergs Orion. De combinatie behaalde de eerste winstpunten.

Te koop: Kulberg’s Orion

Kulberg’s Orion is een goedgekeurde zoon van Tongerenhof Peridoot en De Wijksweide Tiarella (Beechwood Lucky Star x Vernons Vineyard). Zij is een ster- en kroonmerrie. Orion is geboren in 2006, 1.48 meter hoog. Op 3-jarige leeftijd werd hij kringkampioen in de B. Vervolgens schopte hij het op het Brabants Kampioenschap tot een negende plaats. Als 5-jarige liep hij mee in de KNHS Divozacup, waar hij de voorselectie won en vervolgens derde werd van Nederland. Als 6-jarige won hij wederom de voorselectie en werd hij vierde van Nederland. Hij liep als 6-jarige zowel bij de pony’s als de paarden Z1. Kulberg’s Orion is een pony met een geweldige wedstrijdmentaliteit. Hij is goedgekeurd als dekhengst in België.

Recente overwinningen

Kulberg’s Orion is in oktober 2016 op de Nationale hengstenkeuring in België gehuldigd als Prestatie Dekhengst. Hij is tot en met ZZ-Licht uitgebracht tussen de paarden. De jonge amazone Zoe Niessen start hem op dit moment in op Z2-niveau niveau.